Over Zoobiyoo

Missie

Zoobiyoo wil via gezinnen een positieve impact hebben op de natuur. Met Koos de Koala ontdekken je kids, samen met jou, waarom het belangrijk is om lief te zijn voor de natuur.

Tijdens de avonturen van Koos en zijn dierenvriendjes (de andere karakters) worden grote milieuproblemen aan de orde gesteld en klein & toegankelijk gemaakt.

Op een luchtige, speelse manier word je gestimuleerd om al vroeg zélf na te denken over hoe je Koos en zijn vriendjes zou kunnen helpen. Nu in het verhaal, straks in het echt.

Visie

Wij dromen van een duurzame en groene aarde die we samen kunnen doorgeven aan de volgende generaties. Een aarde zonder dierenleed en milieuvervuiling maar met een circulaire economie waar overproductie en restafval niet meer voorkomen. We zijn ervan overtuigd dat we samen met kinderen, ouders en grootouders dat verschil kunnen maken. Wij dromen van een wereld waarin iedereen van jongs af aan milieubewust is en hiernaar handelt.

Daarom introduceren we Koos de Koala en zijn vriendjes. Met Koos ontdek je samen met je kids welke uitdagingen er zijn op milieugebied en wat jouw rol hierin is. Op een speelse, posi;eve manier word je gestimuleerd zélf na te denken over mogelijke oplossingen. We geloven dat het belangrijk is deze ‘zaadjes’ al zo vroeg mogelijk te planten bij kids en ouders.

Wij zijn als organisatie geslaagd wanneer deze milieubewuste, constructieve manier van opvoeden en denken het nieuwe normaal is geworden, en we op de lange termijn dus niet meer nodig zijn.

Partners?

Wij geloven in de kracht van verbinden en samenwerken.
Samen mooie dingen doen om de wereld een stukje mooier te maken.

Wil je met ons samenwerken? Neem dan vooral contact op: