2021: een Koos bos

Papier wordt gemaakt van bomen. Het boek van Koos dus ook. Daar willen we natuurlijk wel iets voor terug doen! Daarom is het ons doel om in 2021 uit naam van Koos een bos te planten. Hier hebben we 2000 bomen voor nodig én jij kunt daar heel eenvoudig bij helpen!

Hoe werkt het?
Heel simpel, bij aankoop van Koos zijn producten wordt er een deel van de opbrengst gereserveerd voor de bomen. Zodra we genoeg hebben voor 2000 bomen zullen wij dit bos uit naam van Koos gaan planten. Het gaat nóg sneller als je direct een boom koopt in onze shop, deze kost maar €6,25. 

 

Trees for All zorgt voor meer bomen en bossen overal op de wereld, maar ook in Nederland. Wij hebben als doel om een echt Koos-bos te planten in Nederland. Maar daarvoor hebben we heel veel bomen nodig!

Als we €12.500 euro op weten te halen kunnen we het Koos-bos verwezenlijken. Help je mee?

Wist je dat Trees for all al meer dan 5 miljoen bomen en struiken heeft geplant en 320 duizend ton vervuilende CO2 heeft gecompenseerd?

Weetje...

Dat onze aarde langzaamaan steeds warmer wordt? We krijgen een ander klimaat. Bomen beschermen ons klimaat.

Weetje...

Als iedere wereldburger jaarlijks twee bomen plant, stoppen we niet alleen de wereldwijde ontbossing, maar zorgen we dat er meer bos bijkomt.

Maak de aarde een stukje groener!
Plant nu een boom!