Het Team

Founder verhaal

Liselot & Yondi

Liselot en Yondi werden tijdens hun reis door Australië geconfronteerd met de natuur die flink werd aangetast. Ontbossing, afstervend koraalrif, met plastic bezaaide stranden, bedreigde diersoorten: het greep ze aan en daar moest verandering in komen! Twee jaar zijn ze nu bezig met de ontwikkeling van Koos en Zoobiyoo. Ze willen kids (en hun ouders!) bewust maken van het klimaat, het milieu en elkaar leren om een beetje lief te zijn voor onze aarde, met humor en vooral met veel (lees en kijk) plezier!

Liselot

Founder van Zoobiyoo en creatief brein achter Koos. Liselot houdt ervan om mooie en unieke dingen te creëren door het gewoonweg te dóen. Daarnaast is ze sterk gedreven op het onderwerp klimaat en milieu. Haar achtergrond in de televisiewereld komt goed van pas, en nu is het tijd om echt een verschil te maken. 

Door mensen te verbinden via inspirerende en creatieve content maakt Liselot mensen bewust van hun impact op een groenere wereld.

Yondi

Co-founder van Zoobiyoo. Als oud-topsporter is hij sterk gemotiveerd om voor mensen, met mensen te werken. Zijn achtergrond in de fondsenwervings- en evenementen-branche zet hij nu in voor Zoobiyoo. 

Duurzaamheid is een van zijn belangrijkste interesses, naast het maken van muziek.

Vicky

Vicky is marketeer en moeder. Door creatieve campagnes met een verhaal, zorgt ze ervoor dat alle kids én hun ouders Koos leren kennen zodat ze samen met hem de wereld nóg mooier kunnen maken.

Bas

Bij Bas staan duurzaamheid, natuur en milieu hoog op de agenda. Vanuit zijn marketing achtergrond aan bedrijfs- en bureauzijde zorgt hij dat zoveel mogelijk kinderen en (groot) ouders fan worden van Koos. Zijn droom is de wereld rondzeilen en mensen iets leren over het behoud van onze mooie planeet. 

Tom

Tom houdt van storytelling en is (heel verrassend) marketing expert en copywriter. Hij helpt ons het verhaal van Koos te vertellen aan de juiste doelgroep. In zijn vrijetijd surft hij graag in een plasticvrije zee.

Sarina

Sarina is een geboren tekenaar en gek op de natuur. Het werken aan Koos is voor haar dé manier om te visualiseren over wat er aan de hand is met onze geliefde aarde. Als freelance visualiser en illustrator brengt zij Koos en zijn vrienden tot leven.

Veerle

Als communicatie student verstrekt zij het team met het maken van online content en social media campagnes. Met haar creatieve ideeën maakt ze van Koos een ware influencer. En tussendoor schrijft ze ook nog aan haar afstudeer-onderzoek.

MEIS & MAAS

Blij zijn wij met MEIS & MAAS, een ambitieuze uitgeverij voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Ze vertellen verhalen die kinderen willen lezen. Ze maken magazines en boeken waar kinderen hun laptop voor opzij leggen – of ernaast leggen. Samen met Koos willen ze graag hun steentje bijdragen voor een groenere wereld.

Ontmoet onze partners