fbpx

De crowdfunding is gehaald

Deel dit bericht
Het is zover, hét duurzame kinderboek ‘Koos zoekt een huis’ is vanaf nu te verkrijgen! Koos de Koala is tijdens een rondreis door Australië tot leven gekomen door Liselot en Yondi.
Afgelopen tijd hebben veel mensen Koos al leren kennen. Een groot deel van deze groep heeft ervoor gezorgd dat Koos zijn boek is gerealiseerd, namelijk de donateurs van de crowdfunding. Het doel van de crowdfunding was om genoeg geld op te halen, zodat het boek gedrukt kon worden en dat is gelukt!
Het behalen van de crowdfunding zorgt ervoor dat iedereen Koos de Koala kan leren kennen!
Liefde en enthousiasme
Begin oktober is de crowdfunding via Voordekunst live gegaan. Koos de Koala kreeg een plekje op deze pagina met het persoonlijke verhaal van Liselot en Yondi.
De donaties kwamen binnenstromen door familie, vrienden en kennissen, maar al snel zaten er ook onbekende namen tussen. Koos werd vol liefde en enthousiasme ontvangen en dat was te zien aan de donatiebalk. Deze kleurde gestaag groen en het percentage liep op, maar in de derde week ging het hard.
Binnen een paar dagen was de balk gevuld tot 100% en kon er geproost worden! Het kinderboek ‘Koos zoekt een huis’ kon worden verzonden naar de drukker en nu kan heel Nederland kennis maken met Koos.
253 donateurs
Mede door de 253 donateurs ligt het kinderboek, dat gaat over de natuur en milieu, in de boekhandels en is het online te bestellen via de webshop van Koos de Koala.
Het team achter Koos is ontzettend dankbaar voor de donaties, maar vooral heel dankbaar voor de positieve en enthousiaste reacties. Koos is gecreëerd om op een speelse en toegankelijke wijze verschillende milieuontwikkelingen aan het licht te brengen en iedereen te leren lief te zijn voor de aarde.
Heb jij een donatie gedaan en het boek besteld? Dan kan jij snel het boek thuis verwachten! Heel veel plezier met het voorlezen van het boek en laat via de socialen mediakanalen van Koos de Koala weten wat jij en je kids ervan vinden.

Volg Koos

…en ontdek wat jij zelf kan doen met je gezin voor een groene aarde.

Gebruik de #koosdekoala om te laten zien hoe groen jij bezig bent!