fbpx

Het Team achter Koos de Koala

Liselot Jansen

Founder & Creative Director

Liselot houdt ervan om mooie en unieke dingen te creëren door het gewoonweg te dóen. Als creatief brein achter Koos de Koala – ook wel ‘de moeder van Koos’ – bedenkt en produceert ze graag 1000 dingen tegelijk. Haar achtergrond in de televisiewereld komt goed van pas, en nu is het tijd om echt een verschil te maken. Door mensen te verbinden via inspirerende en creatieve content maakt Liselot mensen bewust van hun impact op een groenere wereld.

Bastian Baas

Marketeer/Strategisch Partnership Manager

Bij Bas staan duurzaamheid, natuur en milieu hoog op de agenda. Vanuit zijn marketing achtergrond aan bedrijfs- en bureauzijde zorgt hij dat zoveel mogelijk kinderen en (groot) ouders fan worden van Koos. Zijn droom is de wereld rondzeilen en mensen iets leren over het behoud van onze mooie planeet.

Veerle Reijgersberg

Content & Social Media

Na het schrijven van haar communicatie onderzoek verstrekt Veerle het team met het maken van online content en social media campagnes. Met haar creatieve ideeën maakt ze van Koos een ware influencer. 

Marije van Unen

Brand & Licensing Manager

Daphne van ‘t Hof

Projectmanager

Daphne noemt zichzelf een echte idealist. Het is haar grote missie om de wereld een mooiere plek te maken en ze zet zich daarom in voor verschillende stichtingen en sociale ondernemingen die stuk voor stuk een doel met impact hebben, zoals armoedebestrijding en het aanpakken van maatschappelijke problemen. Als projectmanager zet Daphne zich samen samen met Koos in voor een groenere wereld! 

Ernst-Jan Koole

Business Developer

Ernst-Jan heeft een aanstekelijk enthousiasme en passie voor duurzaam ondernemen. Vanuit zijn intrinsieke motivatie om groen(er) te leven en de wereld goed achter te laten voor zijn kinderen verbindt hij, vanuit zijn sales- en media achtergrond, de juiste organisaties en mensen aan Koos. Dit alles om samen impact te maken!

 

 

Sarina Reilingh

Illustrator

Sarina is een geboren tekenaar en gek op de natuur. Het werken aan Koos is voor haar dé manier om te visualiseren over wat er aan de hand is met onze geliefde aarde. Als freelance visualiser en illustrator brengt zij Koos en zijn vrienden tot leven.

IMG_7125

Michel Bonset

Scenarist & songwriter

Michel vertelt verhalen voor grote en kleine mensen. Als ervaren scenarist heeft hij de avonturen van Koos & Moos met liefde en humor vormgegeven en rake songteksten geschreven.

YouTube crew

Beste crew ever

Deze fantastische mensen zijn de drijvende kracht achter de serie Koos & Moos.

Florens Eykemans

Zanger & poppenspeler

Florens is letterlijk ‘de rechter hand’ van Koos, en weet altijd precies wat Koos wilt zeggen (en zingen). Met zijn jaren lange ervaring als stemacteur, zanger en poppenspeler was het direct een perfecte match en brengt Florens Koos echt tot leven en zijn de beste vrienden!

margriet van Duijvenbode

Margriet van Duijvenbode

Zangeres, componist & Voice-Over 

Margriet vertolkt de rol van ‘Gaia’ als voice-over in de serie Koos & Moos. Daarnaast heeft ze de muziek voor de serie mede gecomponeerd en geschreven. Met een groot hart voor natuur wilt zij zich samen met Koos middels muziek en educatie inzetten voor een groene aarde. 

Yondi Schmidt

Co-founder boek ‘Koos zoekt een Huis’

Yondi zet zich met passie in voor een duurzamere wereld en deelt zijn visie graag met anderen. Samen met Liselot heeft hij het eerste kinderboek van Koos bedacht en ontwikkeld. ‘Kinderen zijn onze toekomst en die van de aarde’.

Koos_Profiel

Koos de Koala

Star player & master in power naps

Hoi, ik ben Koos! Ik hou van slapen en eucalyptusblaadjes, maar ik hou nog meer van al deze lieve mensen die mijn nieuwe vrienden zijn geworden.

Billy Bones

Uitgever ‘Koos zoekt een Huis’

Blij zijn wij met uitgever Billy Bones, een ambitieuze uitgeverij voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Ze vertellen verhalen die kinderen willen lezen. Ze maken magazines en boeken waar kinderen hun laptop voor opzij leggen. Of ernaast leggen. En willen samen met Koos graag een steentje bijdragen voor een groene aarde.

Volg Koos

…en ontdek wat jij zelf kan doen met je gezin voor een groene aarde.

Gebruik de #koosdekoala om te laten zien hoe groen jij bezig bent!