fbpx

Samen maken we de aarde weer groen

Koos de Koala helpt gezinnen duurzame en groene keuzes te maken.

Het begint bij de basis: wanneer kinderen op jonge leeftijd milieubewust worden gemaakt, kan het hele gezin bijdragen aan een duurzame en groene aarde. 

Waarom Koos in jouw organisatie?

Duurzaam bezig zijn voor een organisatie kost tijd, energie en dus geld. Maar in deze tijd zo ontzettend belangrijk om te verduurzamen. Koos de Koala kan helpen! En de schakel zijn tussen een organisatie en hun doelgroep. De doelgroep van een organisatie kan middels Koos gestimuleerd worden om duurzamere keuzes te maken. Koos helpt om de band met klanten te versterken. Uniek en tailermade content om bepaalde thema’s uit te leggen / te vereenvoudigen voor gezinnen en kinderen.

Waarbij je als organisatie tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord ondernemen uitdraagt, zowel intern als extern. Koos geeft een organisatie een sympathiek gezicht.

Impact maken we samen

Samen met bedrijven, scholen en donateurs maken we nog meer impact. Bekijk de video waarin Liselot en Bastian waarom samenwerken zo belangrijk is.  

Samenwerken met Koos?

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de aarde groen wordt doorgegeven aan de volgende generaties. Wil jij of jouw bedrijf hier graag aan meewerken? Koos werkt graag met jou samen, want wij zijn ervan overtuigd dat je door het bundelen van talenten en krachten grootste doelen kunt bereiken!
Deze fantastische partners werken al samen met Koos!

Hoe meer organisaties zich aansluiten, hoe meer impact we kunnen maken!

Yes! Ik wil samenwerken met Koos!

We hebben verschillende samenwerkingsvormen voor partnerships, maar wij zijn natuurlijk ook
benieuwd naar jouw ideeën! Let’s talk!

Volg Koos

…en ontdek wat jij zelf kan doen met je gezin voor een groene aarde.

Gebruik de #koosdekoala om te laten zien hoe groen jij bezig bent!