fbpx

Waardevolle donatie van Egeria do maakt ontwikkeling van het aardewijs lesprogramma mogelijk

Egeria Do - donatie aan Koos de koala

Een jaar geleden ontving stichting Koos de Koala een fantastische donatie van Egeriado, waardoor het AardeWijs Lesprogramma kon worden ontwikkeld. Deze geweldige mijlpaal wil Koos vieren want we zijn EgeriaDo nog steeds enorm dankbaar voor hun steun. 

In het AardeWijs lesprogramma ontdekken kinderen hoe ze met iets kleins al iets heel groots kunnen bereiken. Voor zichzelf, maar ook voor alles om zich heen. Samen leren we over de wijsheid van de natuur en onze connectie met de aarde. Zo worden we samen ‘AardeWijs’ 🌱

We zijn trots dat het AardeWijs lesprogramma momenteel al op 25 scholen wordt geïmplementeerd. Maar we zijn natuurlijk nog lang niet klaar! Op dit moment loopt de AardeWijs Challenge om op zo veel mogelijk scholen een gastles te geven uit het lesprogramma. 

Om het lesprogramma verder te verspreiden in het land zijn we op zoek naar partners die ons hierbij kunnen helpen en extra funding kunnen realiseren 🤝

Dankzij de gulle donatie van Egeriado hebben we een belangrijke stap kunnen zetten om de droom van Koos de Koala te verwezenlijken. We zijn dankbaar voor deze steun en kijken er naar uit om te zien hoe deze droom werkelijkheid zal worden! 🐨🙌🏼

Vind jij het ook belangrijk om de aarde een plekje in het basisonderwijs te geven? Informeer bij ons over de mogelijkheden voor een donatie en doe mee met onze AardeWijs challenge. Samen kunnen we een positieve impact maken op onze planeet en de toekomstige generaties inspireren🌍💚

Deel dit bericht

Ga op vakantie met het Koos de Koala Vakantie Doeboek