Home > Koos’ Vegan Pumpkin Pizza
Koos' Vegan Pumpkin Pizza
Zelf pizza maken!
Dit wordt het nieuwe favo gerecht van je kinderen; de vegan pumpin pizza! Dit heerlijke gerecht van Livingthegreenlife is zo gemaakt en superleuk om samen te maken. Daarnaast is deze pizza aanzienlijk gezonder, een echte win-win dus.
Voor 2 pizza’s = 20 minuten
- 1 pak Magioni bloemkoolpizza (hier zitten twee pizza’s in)
- 120 gram Haver fraiche
- Vegan kaas
- 300 gram pompoenblokjes
- 60 gram zongedroogde tomaten
- Pompoenpitten
- Verse salie
- 4 el pizzasaus
- 2 takjes verse salie
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 el pompoenpitten
Wat moet je doen?
1- Leg de pompoenblokjes in een pan. Vul de pan met water tot de blokjes net onderwater staan en breng ze aan de kook. Doe dit voor vijf minuten.
2- Verwarm de oven voor op 220 graden.
3-Snijd de zongedroogde tomaten in dunnen reepjes
4- Pak de twee bloemkoolbodems uit de verpakking en smeer ze in met de pizzasaus en vervolgens met de haver fraiche.
5- Beleg de pizza’s met de gekookte pompoenblokjes en zongedroogde tomatenreepjes.
6- Scheur de plakken vegan kaas klein en verdeel deze over de pizza’s.
7- Bak de pizza’s vijf minuten in het midden van de oven
8- Haal de pizza’s eruit, verdeel de salie, zwarte peper en bloempitten erover en bak de pizza’s nog eens vijf minuten.
9- Haal de pizza’s eruit en geniet!
Eet smakelijk!
Liefs, Koos
Hoe is de pizza gelukt? Of heb je zelf nog een andere (vegan) topping? Deel dan je creatie met ons op Instagram of Facebook met de tag @koosdekoala en wie weet vind je jouw lekkernijen terug op onze socials!